“Mama, ti si moj heroj” U jeku napada na Karleušu, njena ćerka Nika otkrila zbog čega je ponosna na majku (FOTO)

Gostovanje Jelene Karleuše na televiziji “Pink” nakon pet godina u emisiji “Hit Tvit” diglo je veliku prašinu, a pevačica je po ko zna koji put na društvenim mrežama doživela stravičan linč.

U jeku osuda i napada na njenu majku, Jelenina mlađa ćerka Nika, u svom pismenom zadatku iz srpskog jezika pisala je sastav pod naslovom “Ponosna sam”, gde je pisala upravo o svojoj majci, zbog čega je dobila peticu.

Nika je emotivnim tekstom pokazala da je ljubav majke i ćerke bezuslovna, te da će i u dobru i u zlu uvek biti uz Jelenu, koja joj je večiti zaštitnik i heroj.

U svom sastavu je navela pregršt razloga zbog kojih je njena majka posebna, pa priznala da nikada nije upoznala snažniju osobu.

Foto: Printscreen Instagram/karleusastar

– Ponosna sam na puno ljudi, ali najviše sam ponosna na svog heroja, a to je moja mama. Zahvalna sam što imam svoju mamu u mom životu. Ona je najveći heroj koga sam upoznala, sprema mi svaki dan doručak sa najukusnijim specijalitetima, uzima mi stvari koje sam najviše želela, ustaje zbog mene u sedam ujutru da bi me spremila za školu. Ponosna sam na moju mamu, snažniju osobu nisam upoznala, radi ceo dan i nikada nije umorna da mi napravi večeru, daje savete i da pričamo satima. Kada porastem hoću da budem kao moja mama, vešta, mudra, pametna, duhovita i još mnogo toga. Isto sam ponosna na mamu što je jako uspešna u svom poslu, ponosna sam na nju šta je sve postigla u životu. Volim te mama, uvek ćeš biti broj jedan u svemu, ti si moj heroj i svi treba da se ugledaju na to – napisala je Nika.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: