Majka Darka Lazića osula paljbu po novoj snaji: Zaboravio nas je, to je sve njeno maslo!

Branka priznaje da je izgubila kontakt sa sinom.

Pevač Darko Lazić svojim ljubavnim aferama intrigira javnost otkako se pojavio na sceni, a njegova nova izabranica sa kojom se venčao u tajnosti, Katarina, navodno je unela razdor između pevača i njegove najbliže porodice.

Darkov odnos sa majkom Brankom Lazić navodno je zahladneo zbog njegove nove izabranice. Brana i Darko su sada u lošim odnosima, a pevačeva majka poručuje da je duboko razočarana, te da za sve krivi Katarinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Lazić se nakon smanjenja želuca, podvrgao još jednoj operaciji. Naime, on je pre samo nekoliko dana zatezao kožu, te odstranio višak, što se Branki nimalo nije dopalo.

– Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao… Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama – rekla je Branka.

Lazićeva majka se potom dotakla nove snaje i otkrila da nemaju kontakt.

– Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali… Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu – poručila je besna Lazićeva majka Branka, prenosi Kurir.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: