Magnet sam za ludake! Sanja Vučić otkrila koji je njen tip muškarca: Ne volim “badže” i loše momke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Iako važi za jednu od najpoželjnijih pevačica sa naše scene, Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama. Naime, od raskida sa košarkašem Nikolom Đorđevićem 2020. godine, Sanja kaže da je solo, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače.

– Magnet sam za ludake – počela je ona pa nastavila:

– Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu – objasnila je ona, a zatim otkrila i koji je njen tip muškarca.

Ja volim dobre momke. Fine, kulturne, lepo vaspitane. Ne volim “badže” i loše momke, to mi nije ni malo zanimljivo. Ja volim uljudne, tihe, povučene. Baš ono što ja nisam – priznala je Sanja.

Vučićeva takođe ne krije da je zagovornik stava da se muškarci “plaše uspešnih žena”, te da je verovatno to uzrok zašto još uvek pored sebe nema jaču polovinu.

– Uglavnom mi se udvaraju preko društvenih mreža, uživo baš retko, ali to preko mreža ne mogu da shvatim ozbiljno tako da od toga nema ništa – objasnila je ona.

Kako je Sanja vrlo atraktivna i popularna, ne čudi što je prate razne afera, a u poslednje vreme šuškalo se o njenoj navodnoj romansi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, što je ona u više navrata demantovala. Pevačica grupe “Hurricane” međutim kaže da joj ovakvi napisi nimalo ne smetaju.

– To je sve sastavni deo posla i ne smeta mi jer ja to demantujem, potvrdim ili zadržim za sebe. Ne smeta mi sve dok mi stave lepu sliku – iskrena je bila pevačica.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: