Luna Đogani otvorila dušu i priznala da li se razvodi od Marka Miljkovića

Stavila tačku na spekulacije.

Influenserka i pevačica Luna Đogani nedavno je proslavila 27. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, na kom se nije pojavio njen suprug Marko Miljković, što je dodatno podgrejalo već postojeće glasine o njihovom razvodu.

Luna je večeras gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića na samom početku priznala da li se razvodi od Miljkovića, a voditelj je neposredno pred njen odgovor primetio da ona i dalje nosi venčanu burmu.

– Ne znam, imam burmu još uvek. Mada, to danas ništa ne znači, lepo si rekao – našalila se Luna, a potom objasnila:

– Zaista se ne razvodim. Sve je u redu, kao što smo rekli na našem kanalu. Previše smo naš život dali na tacni, nekada nešto možemo da zadržimo za nas. Sve je kako treba. Nije bio na rođendanu, bio je sprečen. Nije rekao razlog, ima apsolutno pravo. Sve je u redu, nismo u svađi, u ljubavi smo – objasnila je Luna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

O njihovom odnosu danima kruže razne teorije, a Đoganijeva je ovom prilikom stavila tačku na glasine, pa kroz šalu umešala i majku Anabelu Atijas koja je takođe gost u studiju.

– Imali smo krize, kao i svi, ozbiljnije ne. Dešavalo se mnogo toga, imali smo problema, trzavica, neću da lažem, ali ništa što nismo mogli da rešimo. Bilo je raznih teorija, da me je prevario, da smo se tukli, da sam pobegla kod mame… Ona je uvek krivac sa strane (smeh). Svega je bilo. Najvažnije je da je sve u redu, pozdrav za njega – zaključila je Luna Đogani u “Amidži šouu”.

Anabela je jedva stigla na famozni rođendan, a sada je otkrila zbog čega se posebno potrudila da prisustvuje ćerkinom slavlju.

– Otac mi je imao moždani udar, bilo je teško, išla sam kod njega. Odatle sam pravo došla kod Lune na rođendan, htela sam, jer 6 godina nismo slavili zajedno – dodala je Anabela Atijas.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: