Legendarni Ozi Ozborn se povlači

Slavni pevač Ozi Ozborn se povlači sa turneje,pa je zbog toga otkazao sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme, javljaju svetski mediji.

74-godišnjem rokeru je 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest i poslednjih godina se bori sa raznim zdravstvenim problemima.

Ozborn je trebalo je da započne svoju evropsku turneju u maju, prvobitno zakazanu za 2019. godinu, a zatim je tri puta pomerio, da bi je sada zvanično otkazao zajedno sa svim drugim datumima u budućnosti.

“Nikada ne bih pomislio da će se moji dani na turneji završiti ovako. Moj tim trenutno smišlja ideje gde ću moći da nastupam bez potrebe da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje.

Želim da se zahvalim svojoj porodici, bendu, ekipi, dugogodišnjim prijateljima, i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci, i što su mi dali život kakav nikada nisam sanjao da ću imati”, zaključio je Ozi.

Sav novac od kupovine ulaznica će biti vraćen.

Ozijeva poslednja turneja održana je u decembru 2018, gde je nastupio na Ozzfestu u Inglvudu u okviru oproštajne turneje “No More Tours II”.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: