Kvalifikacije za „Zlatni kotlić Apatin 2022“ održane u Kupusini

KOTLIC
APATIN – Na kvalifikacionom takmičenju za učešće na velikom finalu „Zlatnog kotlića Apatina 2022“, održanom u Kupusini, najbolji riblji paprikaš skuvao je Leonard Tumbas. Drugu nagradu dobio je David Tumbas, dok je treće mesto pripalo Ištvanu Peteru. Ova trojica takmičara ostvarili su pravo učešća na finalu 9. jula.

Naime, „Zlatni kotlić Apatin 2022“ je deo tradicionalne manifestacije Apatinske ribarske večeri, koja se ove godine održava po 58. put. Kao i svake godine, pre finala se održava više kvalifikacionih dana. U četvrtak, 7. jula, takmiče se samo takmičari iz Apatina, a biće odabrano 10 finalista. Dan kasnije će se takmičiti učesnici koji nisu iz Apatina, dok će se 10. jula održati veliko finale. Nakon finala, 11. jula je organizovano Revijalno veče, kada će se takođe pripremati paprikaš, ali se neće bodovati i nagrađivati.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.