Krstinja Todorović progovorila o novom dečku: Ima dovoljno godina da se nosi sa mnom

Pevačica je otkrila da svog partnera poznaje duži niz godina, ali da je ljubav nedavno planula.

Krstinja Matanović, ranije Todorović, pevačica popularnog muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, rešila se viška kilograma, razvela se, a potom i ponovo zaljubila.

Ona je već nekoliko meseci emotivno ispunjena, a sada je otkrila i pojedine detalje o svom novom partneru.

– O srećnom dobitniku možemo da kažemo da treba da se pripremi. To nije čovek iz javnog života. On je iz Podgorice, a godina ima dovoljno da me isprati i da se nosi sa mnom. Što se tiče toga čime se bavi, pa čime može da se bavi Krstinjin partner? To mora da bude pevanje ili hrana. U ovom slučaju je sladoled u pitanju – rekla je Krstinja u emisiji „Puls Srbije“ ističući da dečka poznaje duži niz godina, ali da se ljubav tek nedavno desila:

– Priča relativno od skoro traje, a inače se već jako dugo znamo. Biće nekad zanimljivo da se ispriča, ali sada stvarno nije pravo vreme. Ljubavi stvarno ima i obostrana je što je najbitnije – kazala je ona.

Podsetimo, Krstinja je nakon operacije smanjena želuca izgubila 92 kilograma, a potom se podvrgla i operaciji uklanjanja viška kože. Njene najnovije fotografije na Instagramu pokazuju koliko su ovi zahvati bili uspešni.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: