Kompozitor udario na Vesnu Zmijanac Napisao joj najveće hitove, a sada tvrdi: Ona je guska, dužna mi je 50.000! Sve je vešto odradila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Dragan Aleksandrić, poznati kompozitor narodne muzike, aranžer i harmonikaš, sarađivao je sa brojnim zvezdama naše estrade, pa tako i Vesnom Zmijanac, koja mu se ozbiljno zamerila. Naime, on je njoj napravio neke od najvećih hitova za šta mu je, kako on tvrdi, ostala dužna.

Njoj sam napisao “Svatove”, “Idi, široko ti polje”… Radio sam joj taj album sa kojim je napravila haos. Ona je, bre, najobičnija guska. Ostala mi je dužna. Za taj album, po ugovor je trebalo da mi plati 85.000 maraka, tadašnjih, nemačkih. Dala mi je samo 28.000. za izdavanje tog albuma, otvorila je izdavačku kuću Niki. završila posao, izdala album i zatvorila firmu. Od koga da tražim pare? Koga da tužim kad firma ne postoji? Vešto je ona to odradila – rekao je svojevremeno za Scandal Dragan Aleksandrić, a prenose mediji.

Kako tvrdi, on je od Vesne tražio svoj novac, ali uzaludno.

– Rekla mi je: “Ne dam ti”! Uzela je veliku lovu na tim pesmam, a eto… Neka je, ne želim joj ništa loše. Ali, ne gradi se sreća na tuđoj muci, sve se vraća”, zaključio je on.

Tagovi:

Pročitajte još: