Sombor: Kompletna rekonstrukcija državnih puteva na teritoriji Grada (VIDEO)

SOMBOR – Na više lokacija na teritoriji Grada Sombora, u toku su radovi na revitalizaciji državnih puteva.
Foto: Vojvodina Uživo

Tim povodom, gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković obišao je u petak radove na rekonstrukciji oblilaznice, od Bezdanskog do Subotičkog puta i dao nam više informacija o realizaciji istih.

Foto: Vojvodina Uživo

„U toku su završni radovi na rekonstrukciji obilaznice od Bezdanskog do Subotičkog puta. Radovi se izvode na dužini od 4,4 kilometra. Trenutno se radi na uređenju bankina, iscrtavanju horizontalne signalizacije. Ono što je bitno jeste da je u prethodnom periodu završena obilaznica od Apatinskog do Staparskog puta, s tim da je ostao još jedan deo do raskrsnice sa Staparskim putem, koji treba u narednom periodu da bude urađen. U toku su radovi i na rekonstrukciji državnog puta od Bezdana do Koluta i u narednom periodu očekujemo i asfaltiranje te deonice, tako da će državni putevi na teritoriji Grada Sombora biti kompletno rekonstruisani“, rekao je Ratković.

Rekonstrukcijom državnih puteva koji prolaze kroz Grad Sombor biće značajno olakšano funkcionisanje saobraćaja na teritoriji Grada. Do tada, u cilju što bezbednog odvijanja saobraćaja tokom izvođenja radova, apeluje se na sve vozače da se pridržavaju pravila u izmenjenom režimu kretanja vozila.

Foto: Vojvodina Uživo

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: