Kija Kockar priznala da je lagala u zadruzi! Pobedila je u prvoj sezoni rijalitija, a sada je odlučila da otkrije istinu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Pevačica Kristina Kija Kockar pobedila je u prvoj sezoni “Zadruge”, a sada je javno priznala da je neke stvari lagala tokom svog boravka u Beloj kući.

Naime, Kija je priznala da je pre 3 godine slagala javnost.

– Ja sam odrasla u gradu. Baš sam iz Zrenjanina, a ne iz nekog okolnog sela. Imam rođake na selu, ali nikada nisam išla kod njih. Čak je i moja baka oduvek živela sa nama, a druge bake i deke su preminule pre mog rođenja ili kada sam bila veoma mala – ispričala je Kija, a onda dodala:

– Nisam imala dodira sa selom. Nikad nisam muzla kravu, čistila balegu i slično. To sam slagala tamo kad sam bila u “Zadruzi”, kad su dolazile gazde i pitale me da li sam bila kod kokoški, na šta sam ja odgovorila: “Da, naravno, kako da ne” – priznala je Kockareva uz osmeh.

– Možda sam posle jednom ili najviše dvaput bila u kokošinjcu. Iako nisam radila sve te stvari kao dete ili kasnije tokom života, moram da priznam da sam često izlazila u seoske diskoteke. Tamo su bili najbolji provodi. Bila sam i pod šatorom kad su bile slave sela. Ne bih, ipak, pevala pod šatorom. Nije to za mene. Mada, ako vole moju muziku nek me zovu, što da ne – zaključila je pevačica u emisiji “Bez pardona sa Žaklinom”.

Tagovi:

Pročitajte još: