Kanje Vest zgrozio javnost: Zaposlenima pokazivao eksplicitne fotke Kim

Reper skandaloznim ponašanjem prema bivšoj ženi šokirao svet.

Kanje Vest uveliko gubi saradnike i sponzore, a sada se ponovo našao u centru saknadala, nakon što je obelodanjeno da je javno pokazivao eksplicitne slike i snimke bivše supruge Kim Kardašijan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Naime, jedan američki magazin objavio je da je jedan radnik iz kreativnog tima rekao da mu je Vest pokazao eksplicitnu sliku Kim tokom razgovora za posao 2018. godine.

– Žena mi je upravo poslala ovo – navodno mu je rekao reper, koji se ponovo kandiduje za predsednika SAD-a, dok je na telefonu pokazao “veoma provokativnu i privatnu sliku Kim Kardašijan”, prenosi “Pejdž siks”.

Ovaj radnik nije bio jedini!

Međutim, to nije sve, još jedan bivši radnik kaže da mu je Kanje Vest iste godine pokazao eksplicitan video bivše supruge, koja je 2021. podnela zahtev za razvod.

Iste optužbe iznela je i treća osoba koja je rekla da se dizajner “ne boji da pokaže eksplicitne slike ili da govori o situacijama koje bi trebalo da ostanu privatne”.

U njemu su radnici na visokim pozicijama u “Yeezy” poručili direktorima modne marke da su isključili svoj “moralni kompas” i navodno dopustili Vestu da stvori “zlostavljačku” kulturu u kompaniji.

Vest, koji se nedavno vratio na Tviter i obratio se pratiocima porukom na hebrejskom, se optužuje da je zaposlenima pokazivao i svoje pornografske snimke.

– Osećam da je to bila taktika da slomi osobu i uspostavi nepokolebljivu odanost prema sebi, testirajući i uništavajući ljudske granice – rekla je jedna osoba, dok je druga tvrdila da je Vest posebno ciljao na radnice.

Vest i Kim Kardašijan nisu se još oglasili povodom ovog skandala.

Podsetimo, Kanjeova bivša devojka, kontroverzna glumica i model Džulija Foks, nedavno je govorila o romansi sa reperom, pa priznala da je bila sa njim samo kako bi ga udaljila od Kim Kardašijan.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: