„Kako Ammar Srbin?!” Mešić se zbog imena našao na meti hejtera

Glumac naglašava da ga je čitava drama baš povredila.

Ammar Mešić prisetio se perioda kada se često navodilo kako je on „jedini Srbin u Igri prestola”. Oprečni komentari, priznaje, bili su ga baš povredili.

– …Onda su krenuli hejterski komentari: „Kako Amar Srbin? Marš u Tursku, marš u Bosnu”. Iako nemam nikakve veze sa tim državama, jako me je to zabolelo. Niti potičem iz takve porodice, niti iz takve sredine… Ali zahvaljujući tim komentarima naučio sam da nije do mene to, da će ljudi svakako pisati. I apsolutno ne čitam komentare – istakao je za jedne medije, pa dodao:

– Znam da nisam loša osoba, znam da nisam zao. Nikome nikada nisam naudio i, ako jesam slučajno, izvinjavam se. Neka oni žive svoj život, ja ću svoj – objasnio je Ammar, koji je inače izuzetno emotivna ličnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

„Plačem za svaku sitnicu!”

– Jako sam emotivan. Plačem za svaku sitnicu. Zaplačem kada pogledam neku emisiju, na primer svaki put lijem suze uz emisiju „Sa Tamarom u akciji” – zaključio je.

Podsetimo, Mešić je svojevremeno ispričao kako je u „Igri prestola” završio tako što je jedne godine na Sarajevo film festu upoznao ženu koja je i kasting agent, te koja ga je kasnije kontaktirala – povodom kastinga za pomenuti projekat. Nekoliko dana otad već je bio na putu ka Dubrovniku, a snimanje pamti kao gotovo nestvarno iskustvo uprkos tome što uloga koju je tumačio nije bila posebno istaknuta.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: