Kakav promašaj! Nina Badrić došla na svadbu u farmerkama, pratioci razočarani: Tako se ide na pijacu

Mišljenja su bila podeljena, dok su je jedni hvalili, drugi su kudili njen stajling.

Pevačica Nina Badrić je oduvek bila sinonim za čistu eleganciju, a jedna od poslednjih objava na Instagramu, izazvala je kritike na račun njenog stajlinga. Naime, Nina se pojavila na svadbi njoj bliske i drage osobe, a prema mišljenju pratilaca, dres kod je apsolutni promašaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Badrićeva je za ovu svečanu priliku obukla farmerke, majicu i kratak kaput što je pojedine korisnike Instagrama negativno iznenadilo. I dok jedni pišu da je prirodna lepotica i da blista, drugima se ipak nikako nije dopao njen stajling, koji je prema njihovom mišljenju, previše ležeran.

– „Prelepa mlada i prelepa Nina, koja izgleda kao devojčica”, „Tako se ja obučem kad idem na pijacu po šargarepu”, „Nina, kao med si, lepa i prirodna! Unikat”, „Prelepa Nina Badrić”, „Koje nepoštovanje, dres kod promašaj” – bili su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografije koju je objavila pevačica.

Kako god, ono što je sigurno jeste da je pevačica svojim izgledom ponovo zasenila sve pratioce, komplimenti na račun njenog izgleda nisu izostali, a o tome govori i broj lajkova koji iznosi preko 11.000 za pomenutu objavu.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: