Javnost zgrožena! Skandalozna izjava Tijane Ajfon razbesnela mnoge! Ono što je rekla sa Viktoriju Mitrović će vas šokirati!

Starleta Tijana Ajfon poručila da “mogu svi da je osude”, ali da čvrsto stoji iza svog bizarnog stava, koji je razbesneo čitavu javnost.

Naime, ona je komentarisala aktuelnosti iz najgledanijeg rijalitija na Balkanu, ”Zadruge 5”, u kojoj je pažnju privukla učesnica Viktorija Viki Mitrović koja je javno podelila strašnu priču iz detinjstva.

Viktorija je svojom potresnom ispovešću naježila ceo region, kada je otkrila da ju je silovao seoski sveštenik, i nakon burnih reakcija učesnika koji su imali želju da je zaštite i saosećanja gledalaca, usledeo je hladan tuš kada je Ajfonka dala bizaran komentar “Niko nije silovan bez razloga”.

Kako kaže, razlog zašto je ovo izgovorila je Viktorijino ponašanje na zadrugarskim žurkama tokom kojih tverkuje.

Ona Viktorija, sad će narod da me mrzi, ali ne možeš da na žurkama vrtiš dupetom, a posle 2 sata kukaš sveštenik me silovao! Što mene niko nije silovao? Nisam davala povoda, ne dam na sebe, branim se! Ti si kao silovana, a onda se nabijaš na ćoškove od stola. Ma, osudite me, najgora sam – rekla je Tijana i nastavila:

Ne možeš meni da plačeš zbog toga, a posle toga pričaš o veličini muških polnih organa!Otvorite oči ljudi, meni se povraća na većinu tih životnih priča – zaključila je Tijana.

Tagovi:

Pročitajte još: