Isplivala fotografija Maje Berović sa prvog nastupa! Evo kako je tada izgledala (FOTO)

O pevačicinoj transformaciji se mnogo spekuliše, a ona je ponosna na ovaj period.

Pevačica Maja Berović 2018. godine ostvarila je svoj san, jer je u novembru napunila Beogradsku Arenu do poslednjeg mesta. Godinama je radila na sebi i svojoj karijeri, a veliki uspeh usledio je tek sa saradnjom sa dobro poznatim muzičkim dvojcem, Džalom Bratom i Bubom Korelijem, koji su Maji uradili albume “Viktorijina tajna” i “Seven”.

Maja se na muzičkoj sceni pojavila davne 2007. godine, kada je svoj debitantski album “Život uživo” u avgustu objavila za “Grand” produkciju. Njeno prvo pojavljivanje na velikoj sceni se pamti, a mnogi se šale na račun naziva njene tadašnje pesme “Sto dinara”, za koju tekst potpisuje Marina Tucaković.

Najuspešnija na prvom albumu svakako je bila numera “Džin i limunada”, a iza njenog muzičkog prvenca stajali su Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković, koji su u saradnji napravili vanvremenske hitove za najveća imena sa estrade, poput Jelena KarleušeCece RažnatovićAne Nikolić i mnogih drugih.

O Majinoj fizičkoj evoluciji se neretko spekulište, a sada je na jednoj Instagram stranici isplivala fotografija sa pevačicinog prvog pojavljivanja na sceni “Granda” iz 2007. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

Majin tadašnji imidž se znatno razlikovao od današnjeg, a ono što je najuočljivije, jeste Majin nos i duga crna kosa, koji su danas drugačiji.

Oko pevačicinog izgleda mišljenja su podeljenja, te dok jedni pišu da je ista, pa čak i lepša nego danas, drugi ostavljaju komentar “pre silnih operacija”.

S obzirom da se u medijim i na društvenim mrežama neretko pokrene polemika oko Majinih starih fotografija i estetskih korekcija, pevačica se osvrnula na glasine u svom stilu.

– Imala sam i 15 kilograma manje nego sada… Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva. Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti – rekla je Maja Berović jednom prilikom.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: