Ilda Šaulić priprema iznenađenje Šabanu u čast (FOTO)

Čuva sećanje na njega.

Prošlo je već četiri godine od kako je preminuo Šaban Šaulić, a od zaborava na pevača narodne muzike čuva ga njegova porodica, koja se trudi da neguje zaostavštinu izvođača iz Šapca.

Njegova naslednica Ilda Šaulić nastavila je stopama svoga oca, te je odlučila da u njegovu čast pripremi specijalni projekat, kojim će njegove pesme dobiti novo ruho.

Iako nije otkrila o čemu se konkretno radi, iz njene objave na društvenoj mreži Instagram, jasno je da će ljubiteljima Šabanove muzike predstaviti iznenađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

– Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla… Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – napisala je Šaulićeva.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: