Hrvatski sud zabranio Anu Bekutu i Kebu: Koncert u Puli neće biti održan, doneta konačna odluka

Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, nedavno je zabranio nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu, a potom se u ceo slučaj umešao tamošnji sud.

Firma koja organizator otkazanog koncerta, podnela je tužbu Trgovačkom sudu protiv Pula sporta, dvorane gde je trebalo da se održi pomenuti nastup, a nakon što se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti, saznaje “Glas Istre”.

Naime, koncert narodne muzike u Sportskom centru se ipak neće održati, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar.

Keba se nedavno oglasio i otkrio da je smiren povodom cele situacije.

– Ne osećam nikakav nemir povodom svih tih dešavanja oko koncerta u Puli. Taj čovek koji je doneo tu nerazumnu odluku, nije sam u toj priči. Kako se kaže: “Pada sneg da pokrije breg, ali i da zver otkrije trag”. Otkriće se svi oni koji i te kako stoje zajedno u dogovoru sa njim. Šta misle da će dobiti sa time to je njihova stvar, lično mislim da gube – istakao je Dragan Kojić Keba.

– Pozdravio bih sve one širom Hrvatske, ima ih na hiljade i hiljade, a znam sigurno da i te kako vole moju i Aninu pesmu. Na kraju sa zadovoljstvom da dodam da živim u zemlji Srbiji, koja nikada neće pribegavati takvim merama zabrane muzike i razmene kulture ikakve uopšte. Toliko – dodao je Keba za medije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: