Hoću sve da probam! Snežana Đurišić obožava ekstremne sportove, začudiće vas šta sve ume pevačica!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Snežana Đurišić još od najranijeg detinjstva bavila se sportom, a sa ovom zdravom navikom je nastavila pa tako redovno trenira i dan danas.

Pored vežbi i klasičnog treninga, pevačica obožava i ekstremne sportove, pa tako upražnjava i skijanje na vodi!

– Ja skijam više od 30 godina, ranije sam trenirala džudo, košarku, plivanje, sad sve to radim onako sezonski. Leti idem na neku vodu, more, reku, jezero, to je nebitno. Kod kuće mi dolazi žena sa kojom radim te neke vežbe – rekla je pevačica u emisiji “Grand news” i dodala:

– Znam da skijam i na vodi. To je ljubav prema izazovu, taj neki pobednički duh koji je bitan u mnogim segmentima, pa i u ovom našem poslu. Hoću sve da probam i da vidim mogu li ja to, pa onda kad mogu to mi se dopadne i ja to radim.

Osim sportova koje je navela, pevačica se profesionalno bavila i džudoom, pa je tako svojevremeno bila i prvak tadašnje Jugoslavije u ovom sportu.

– Bila sam džudista baš intenzivno. Ali sam se pored toga, bavila i košarkom i plivanjem. Trenirala sam plivanje u Crvenoj zvezdi. Otac je mene i sestru uvek upućivao na sport. Sestra se opredelila za folkor, ja sam to počela u Kraljevu, ali sam posle prešla na sport – rekla je Snežana i dodala:

– Džudo sam nastavila da treniram i u Beogradu. Bila sam prvak u Beogradu u svojoj kategoriji, pa prvak u Srbiji, pa u Jugoslaviji – ispričala je ranije pevačica za medije.

Tagovi:

Pročitajte još: