Gde je Džek Nikolson? Ne izlazi iz vile, ni sa kim ne priča, godinu dana niko ga nije video…

Prijatelji Džeka Nikolsona (85) zabrinuti su za njega jer se više od godinu dana nije pojavio u javnosti. Boje se da njegov način života nije dobar za njegovo zdravlje, a navode da se ponaša kao vuk samotnjak. Više se ne pojavljuje čak ni na utakmicama Lakersa, čiji je veliki navijač.

Zvezda, koja ima šestero dece, zadnji put je viđena na košarkaškoj utakmici Los Angeles Lakersa u oktobru 2021. sa svojim sinom Rejem, a od tada većinu vremena provodi sam u svojoj vili na Beverly Hillsu.

“Džek je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kojeg je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli”, rekao je izvor za RadarOnline

Priča se da se Nikolsonovi prijatelji boje da njegove poslednje godine liče na one njegovog prijatelja Marlona Branda, koji je umro kao samotnjak 2004.

“Brando je umro kao samotnjak posle tako živopisnog života, a Džekovi prijatelji povlače paralele. Njegova deca ga posećuju, ali oni su mu jedini kontakt sa svetom”, dodao je izvor za RadarOnline.

Nikolson je bio 12 puta nominovan za Oscara, a tri puta ga i je osvojio – dva puta za najboljeg glumca i jednom za sporednog. Osim toga, sedam puta je osvojio Zlatni globus a 2001. primio Počasnu nagradu Kennedy centra. 1994. godine postao je najmlađi glumac kome je Američki filmski institut dodelio nagradu za životno delo. Najpoznatiji je po ulogama u filmovima “Kineska četvrt”, “Let iznad kukavičjeg gnezda”, “Isijavanje” Stelija Kjubrika, “Bolje ne može”, “Batman” Tima Bartona i “Pokojni” Martina Skorsesea. Njegov poslednji filmski nastup bio je u “How Do You Know” iz 2010. s Riz Viterspun, Ovenom Vilsonom i Polom Rudom.

Nije skrivao da je veliki fan Lakersa i u slobodno vreme odlazio je na svaku njihovu utakmicu. Međutim, posle pandemije sve je ređe to radio. Na poslednjem pojavljivanju nosio je svoje prepoznatljive naočare za sunce i uživao s osmehom dok je napeto gledao derbi protiv New York Knicksa u Staples Centeru, a fanovima je davao autograme.

Nikolsonov privatni život poznat je po tome što se nikako nije mogao da se skrasi. Ima petoro dece s četiri različite žene. Bio je u vezi s brojnim glumicama i manekenkama, uključujući Mišel Filips, Bebe Buel i Laru Flin Bojl. Najdruža veza trajala je čak 17 godina s glumicom Anđelikom Hjston, a veza se završila kada je objavljena informacija da je Rebeka Brusar zatrudnela s njim.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: