Evo zašto su Šakira i Pike deci dali srpska imena

Posle raskida, starateljstvo nad decom je pripalo pevačici.

Latino diva Šakira i fudbaler Žerar Pike su u vanbračnoj zajednici dobili dva sina kojima su dali srpska imena – Milan i Saša. Njihovoj ljubavi je došao kraj zbog fudbalerovog neverstva, a posle raskida, par je sklopio dogovor o starateljstvu nad sinovima.

Ono što malo ko zna jeste zašto su Šakira i Pike dali naslednicima pravoslavna imena. Prvog naslednika bivši par je dobio 2014. godine i dali su mu ime Milan, što je tada bilo veliko iznenađenje za javnost. Drugom sinu su godinu dana kasnije dali ime Saša.

O razlozima za srpska imena postoje brojne verzije. Jedna je ta da je Šakirin otac, Vilijam potomak Makedonaca, a po drugoj da je odrastao u pravoslavnom okruženju.

Pojedini mediji su pisali i da je pevačicin tata Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, u stvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

Podsetimo, Šakira je posle kraha ljubavi sa Pikeom snimila pesmu kojom je prozvala bivšeg, a stihovi govore kakav je njihov odnos bio. Pesma je za tren oka postala viralna na svim platformama, a pevačica je dobila brojne poruke podrške.

– Misliš da si me povredio, ali si me učinio jačom. Ne vraćam ti se, ne plači za mnom i ne preklinji me. Razumem da nije nije moja krivica i da te kritikuju, ja samo pravim muziku, žao mi je ako ti to smeta. Mnogo si se promenio, ja te nisam poznavala takvog. Vredim koliko i dve dvadesetdvogodišnjakinje, zamenio si Roleks za Kasio i Ferari za Tvingo – govore stihove Šakirine nove pesme.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: