Evo šta kaže Sanja Vučić na optužbe da Ksenija i ona sabotiraju Ivanu

O njihovom odnosu kruže razne teorije.

Ivana NikolićKsenija Knežević i Sanja Vučić činile su prvu postavu grupe “Hurricane” koju su i proslavile. Nakon isteka ugovora koji je trajao pet godina, Ivana, Ksenija i Sanja odlučile su da nastave solo karijere, a o raspadu grupe se i dan-danas mnogo spekuliše.

O odnosu bivših članica grupe postoje razne teorije, a priča se da Ksenija i Sanja nemaju baš najbolje mišljenje o koleginici Ivani Nikolić.

Ta tema se ponovo pokrenula na glamuroznoj ceremoniji “Music Awards Ceremony” koja se održala nedavno u Štark Areni. Naime, Sanja i Ksenija su se sklonile dok su paparaci slikali Ivanu, a mnogi korisnici društvenih mreža su ovo shvatili kao sabotažu ili izbegavanje Ivane.

Sanja Vučić je nedavno pre nastupa u jednom prestoničkom klubu otkrila šta je prava pozadina takvih priča, i odlučila da stane na put nagađanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

– Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se prva sklonila, ne bih li dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno jer, koliko god da smo mi uživale u tom uspehu zajedničkom, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala, nema reči o tome da se mi sklanjamo jer se ne volimo, nije o tome stvar. Samo smo je pustile da se slika sama, to je to – objasnila je Sanja u emisiji “Premijera”.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: