Evo šta kaže Dragana Kosjerina o predstojećoj “Pesmi za Evroviziju” i sujetnim kolegama

Voditeljka se osvrnula i na stresne situacije u poslu, pa otkrila ko su joj pravi prijatelji sa javne scene.

Dragana Kosjerina važi za jedno od omiljenih TV lica sa naših prostora. Oprobala se u raznim televizijskim formatima iz oblasti zabave, ali i sporta, a gledaoci najviše vole da je vide kao domaćicu izbora za našeg predstavnika na Evroviziji i u kvizu “Ja volim Srbiju”.

Za nekoliko meseci nas očekuje festival “Pesma za Evroviziju“, a Dragana priznaje da joj je ovo jedan od omiljenih projekata na kom je radila ikada, ali ujedno i veliki izazov, kako za nju, tako i za čitav tim koji učestvuje u realizaciji.

– Svaki detalj traži vreme i posvećenost, od scenografije, scenarija, koreografija, estetike, sadržaja emisije, glasanja… Danima pred festival imamo generalne probe, a već ovih dana se svakodnevno bavimo svim tim temama – rekla je voditeljka.

Pre nekoliko dana objavljen je spisak učesnika koji će se boriti u trci za predstavnika Srbije na prestižnom evropskom takmičenju, a numere će biti objavljene nakndadno. Kosjerina priznaje da je čula pesme, te otkriva da su vrlo zanimljive i raznovrsne, i jedva čeka da ih i publika čuje.

Ističe da je njen posao stresan, kao i svaki drugi, a posebnu tenziju donosi program uživo, na šta je ona uvek spremna.

– Ima li posla koji nije stresan? Pitanje je stava. Ako burno reagujete na sve situacije koje su van vaše kontrole, u svemu možete pronaći razlog za stres. Kako u poslu, tako i u svakodnevnim životnim situacijama. Istina je da je ovaj posao veoma dinamičan, a lajv programi po svojoj prirodi nose određenu tenziju, ali na to morate biti spremni – rekla je Dragana.

O sujeti u javnom poslu se mnogo priča, a Kosjerina priznaje da postoje i one kolege koje joj ne prijaju, ali ima i onih sa kojima je izgradila prava prijateljstva.

– Ma kojim poslom da se bavite, u neposrednom okruženju imaćete osobe koje vam prijaju i koje nisu dobronamerne, kao i ljude čiji senzibilitet vam ne odgovara. Na sreću, pronašla sam nekoliko kolega koje sam zavolela i u kojima danas imam iskrene, bliske prijatelje i odlične saradnike. Kristina Radenković, Jelana Simić Purković, Aleksandar Stojanovic, Stefan Popović… – zaključila je Dragana Kosjerina.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: