Evo šta Ana Nikolić kaže o pomirenju sa Rastom

Pevačica i reper teško mogu da nađu zajednički jezik.

Odnos Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste intrigira sve od početka njihove veze, pa preko braka, razvoda i sve do danas.

Poznato je da u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima, da su se svađali, te da je pevačica izjavila da ne sme da priča o njemu bez advokata, a čini se da se strasti ne smiruju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Gostujući u jednoj emisiji, Anu su pitali šta bi to trebalo da se promeni pa da Rasta i ona ponovo budu ljubavni par, a pevačica je dala hit odgovor.

– Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja doživljavam Rastu sada kao, ispašće da vređam, ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako – rekla je Ana u emisiji “Male stvari”.

Podsetimo, u novembru prošle godine krenuo je žestoki rat između bivših supružnika, gde je Ana govorila da će “raskrinkati velikog tatu”, te da će odgovarati za zlodela koja je uradio njoj i njihovoj ćerki.

Ana je potom isticala da su joj advokati savetovali da se ne oglašava jer sve može da bude iskorišćeno protiv nje.

Međutim, u jednom trenutku je pevačica podelila i snimak kako sluša Rastinu pesmu, koju je objavio u duetu sa Darkom Lazićem i Vojažem, pa su to mnogi shvatili kao čin pomirenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Nikolićeva je potom javno priznala da je zamerila Rasti neke odgovore na novinarska pitanja, te otkrila da će svaki put, kada je ne odbrani u javnosti, ona da ga napadne.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: