Elena Kitić optužila Mahrinu za krađu pesme, ona se ovako pravda (VIDEO)

Marina je i ranije bila u centru skandala, zbog iscenirane svađe sa Teodorom Džehverović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Cvetkovic (@mahrinaye)

Pevačica Marina Cvetković, javnosti poznatija kao Mahrina objavila je danas numeru „Tu si zauvek“, koju je sama napisala i posvetila je preminuloj baki. Ćerka Marte Savić i Mileta Kitić, Elena Kitić, je primetila izvesne sličnosti između ove pesme i njenog hita pod nazivom „Fobije“, te je optužila koleginicu za krađu.

Foto: PrintScr instagram/elenakitic

– Navikla sam i vidim da sam inspiracija mnogima za svašta već dugo i ne ljutim se, čak mi je i drago. Ali ovo je ozbiljna krađa i muzički i vizuelno – napisala je Elena uz fotografije oba spota.

Odmah nakon Elenine reakcije, na TikToku se oglasila i Mahrina, ističući da jeste inspiraciju našla u Eleni, ali da su sličnosti, sasvim slučajne, te da je krađa, preozbiljna reč u ovom slučaju.

@mahrinaye

♬ original sound – mahrinaye

– Kao prvo, pesma je totalno drugačija. Možda je slično samo prvih nekoliko tonova na klaviru, jer se nama tako uklapalo uz aranžman. Druga stvar, spot jeste malo sličan, ja se često inspirišem Eleninim spotovima i jako je gotivim. Haljina u kojoj sam snimila spot je u boji, koja je bila omiljena mojoj baki, a krupnim kadrvima sam želela da pokažem svoju emociju. Tako da su ovo stvari koje se ne diraju. Volela bih da joj je iskreno drago što mi je inspiracija. Ono što imam da dodam jeste da ova pesma nije krađa, već ono što je izašlo iz srca – kazala je Mahrina u obraćanju na TikToku.

Podsetimo, Mahrina je i pre nekoliko meseci bila i centru skandala, pošto je iscenirala svađu sa koleginicom Teodorom Džehverović, kako bi najavila njihov duet, a sada društvenim mrežama kruže priče da Mahrina po svaku cenu želi da bude glavna tema svih razgovora.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: