Elena i Mile Kitić konačno objavili duetsku pesmu (VIDEO)

Otac i ćerka napokon ukrstili glasove.

Dugoiščekivani projekat popularnog oca i ćerke konačno je ugledao svetlost dana.

Mile i Elena Kitić danas su objavili duetsku numeru pod radnim nazivom “Pare“, a pregledi na Jutjubu planuli su već u prvim minutima. Iako javnost već godinama očekuje njihovu saradnju i ukrštanje glasova na zajedničkom projektu, nije bilo lako pronaći pesmu koja će spojiti mladost i iskustvo i na pravi način prezentovati njihov talenat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elena (@elenakitic)

Nema sumnje da porodica Kitić od pesme “Pare” očekuje mnogo, što su pokazali i visokobudžetnim spotom, koji je već izazvao lavinu reakcija.

Ono što je posebno interesantno, jeste to da je tekst za pesmu pisao dugogodišnji Elenin saradnik, pokojni Milan Laća Radulović, a muziku je radio njen dečko, reper i producent Mihailo Vujić Miksa.

– Hvala svim ljudima koji su učestvovali u stvaranju ovog epik projekta – napisala je Elena na svom Instagramu, nakon čega je odmah usledio i Miksin komentar, koji je pokupio mnoštvo lajkova.

Inače, Elena Kitić je tek nedavno obelodanila vezu sa Miksom objavivši zajedničku fotografiju, iako se mesecima ranije znalo za njihovu romansu.

Spekuliše se da je Mile u ćerkinu karijeru uložio milione, a sudeći po projektima koje izbacuje, nema sumnje da je tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

U nastavku teksta možete poslušati pesmu i pogledati spot Elene i Mileta Kitića za kompoziciju “Pare”.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: