Čola priznao da je bio intiman sa svetski poznatom zvezdom: “Osetio sam se iskorišćenim”

Zdravko Čolić je naša najveća balkanska zvezda i večiti miljenik publike. Bio je neodoljiv, ali je i on voleo žene. Tako je 1997. godine šokirao sve priznanjem da je bio intiman sa pevačicom Fridom Lingstad iz čuvene grume “ABBA”!

Naime, oni su se upoznali na Evroviziji, kada je Čola predstavljao Jugoslaviju pesmom “Gori vatra”. Frida je iste godine bila prateći vokal švedskom predstavniku, a tada se dogodio i pomenuti susret zbog kojeg je umalo zakasnio na nastup.

“Fridu iz grupe “ABBA” sam upoznao na “Pesmi Evrovizije”, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio iskorišćenim poput instant supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to”, opisivao je Čola.

Sudeći po njegovim utiscima, njihova veza je bila kratka i ne baš tako slatka.

“A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji s bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani”, zaključilo je tada Čolić.

Međutim, Zdravko je svoju životnu saputncu pronašao pre 20 godina, sa kojom je u skladnom braku i ima dve prelepe ćerke.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: