Ceca Ražnatović mora na operaciju: Pevačica otkrila detalje

Ni oporavak joj neće biti lak, ali joj je jedno veoma važno.

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je u novoj epizodi serijala “Ceca Show” da će morati da se podvrgne kompleksnoj operaciji, koja traje čak šest sati!

Operacija će trajati najmanje 6 sati, nakon koje će dve nedelje morati da se oporavlja.

– Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati šest sati, da je to standard za tu intervenciju – rekla je Ceca.

Kako Ceca priča u novoj epizodi, ova operacija nije mogla da se odloži.

– Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži – ispričala je Ražnatovićeva.

Ističe da nema strah, jer ima poverenja u doktora kog je izabrala.

– Ne bojim se, kad sam bila kod njega na konsultacijama ulio mi je poverenje. Pratim ga već 2, 3 godine preko društvenih mreža šta i kako radi i to što sam videla mi se dopada. Nemam nikakav strah, ne dvoumim se, baš mi je ulio poverenje. Drago mi je da ću to konačno da rešim, da nemam više probleme sa tim – kaže ona.

Ističe da joj je najvažnije bilo da je operiše vrhunski stručnjak kako ne bi imala posledice.

– Bar će neko ko je vrhunski hirurg da to reši kako ne bih imala posledice na koži posle te intervencije. To mi je jako bitno, opet sam ja žensko – objasnila je Ceca.

Nakon operacije Ceca će biti zadržana u bolnici najmanje 48h, a nakon toga oporavak može nastaviti u hotelu.

– Generalno, za tu intervenciju zbog mog zdravstvenog problema zadržavaju 48 sati, ali možda mene zadrže i 72h. Nakon toga ću morati da odležim, moći ću da šetam koliko budem sposobna – ispričala je Ceca.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: