Ceca otkrila termin porođaja snaje Bogdane

Par će drugom sinu dati ime Krstan.

Bogdana i Veljko Ražnatović će kroz mesec dana drugi put da se ostvare u ulozi roditelja. Za sinom Željkom stiže im još jedan naslednik, kom su već odlučili da daju ime Krstan. Pevačica Ceca, bokserova majka, posebno se raduje prinovi u porodici.

– …Sedamnaestog ili devetnaestog aprila, tada je termin. Zvaće se Krstan. Liči na tatu, koliko smo mogli da vidimo. Nadam se da, kada se rodi druga beba, da će im trebati prostora pa da će mi davati Željka malo više – kazala je Ražnatovićka, pa dodala kako Veljko priželjkuje da mu se drugi sin rodi 17, kada je njegovom ocu Arkanu bio rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je zatim ispričala i koliko voli da provodi vreme sa svojim unukom, a onda i koliko njemu s vremena na vreme bude teško kada treba da se vrati u Titel od nje.

„Ne daj me, Ceco!”

– Željko nije prezahtevan, poslušan je i meni je mnogo lepo sa njim. Bio je ljut na mene i na Lidiju pre dve nedelje, nije hteo da se vraća u Titel. Kaže mi: „Ne daj me, Ceco”. Ja kažem: „Nije problem, ljubavi, nego nema ko da te čuva” – s osmehom se prisetila ona, pa dodala:

– Pet dana nije hteo da mi se obrati, ni da mi se javi preko video poziva. Više mi ne pada na pamet to da uradim, sada krojim više slobodnih dana kako bismo imali više vremena.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: