Breskvica već razmišlja da se prijavi za „Pesmu Evrovizije”

Pevačica je otkrila i šta misli o ovogodišnjem predstavniku Srbije na Evrosongu.

Anđela Ignjatović Breksvica miljenica je mlađe populacije, a svaki njen singl se plasira u trending listu na Jutjubu. Zbog brojnih nastupa kako kaže, ali i selidbe, nije stigla da se prijavi za „Pesmu Evrovizije”, ali da bi rado to učinila naredne godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Između ostalog, ona je dala i svoj sudu o Luku Bleku, ovogodišnjem srpskom predstavniku na Evrosongu.

– Nisam na žalost stigla da ispratim kako treba taj izbor jer sam imala nastupe i nisam bila u Beogradu, ali sam kasnije gledala na tiktoku dešavanja i stvarno su svi bili dobri. Mislim da je Luk Blek sa razlogom izabran da bude predstavnik Srbije. Dopada mi se – rekla je Breskvica i dodala da bi se rado sledeće godine našla na spisku učesnika „Pesme za Evroviziju”:

– Naravno da bih se prijavila. Jako mi je krivo što nisam uspela ove godine da se prijavim za „Pesmu Evrovizije” jer nisam na vreme pripremila pesmu, ali se nadam da ću sledeće godine ostaviti vremena za tako nešto. Bilo bi pametno da već sad počnem sa pripremama – dodala je pevačica.

Osim muzike, Breskvica je otkrila da ima još jednu strast i to prema automobilima, te da joj je želja da ima autoservis.

– Autoservis je moja neostvarena želja. Od malih nogu volim automobila i motore i to mi je pored muzike ljubav – otkrila je Breskvica za „Grand”.

Podsetimo, Anđela je već duže vreme u vezi sa članom interventne jedinice koga ne želi da eksponira u javnosti, ali neretko fotografijama sa emotikonima prstena zagolica maštu pratiocima da je na pragu veridbe.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: