Bivši mi je nedostajao samo finansijski! Kaja Ostojić progovorila o odgajanju ćerke i prvom mužu

Mojoj ćerki je više falio otac, nego što je meni nedostajao kao partner, ali eto, uspele smo bez njega.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić baš nema sreće u odabiru partnera.

Ceo njen ljubavni život su obeležile duge veze, koje su se na kraju završavale raskidima, iako je svaka slutila na odlazak pred matičara. Doduše, dva puta se i udala, ali u rekordnom roku i razvela.

U intervjuu za Alo Jutjub i emisiju „Alo! naslovna“ pevačica je govorila o nedavnom raskidu sa fudbalerom Meteom Pavlovićem, nekretnini koju je kupila, ćerki Nikolini, ali i o prvom suprugu Nikoli Dragojloviću.

– Dugo sam živela u inostranstvu i uželela sam se Srbije. Falili su mi naši ljudi, porodica, prijatelji, izlasci, falilo mi je čak i to da vidim lepe ljude – rekla je Kaja, koja je nedavno okončala vezu sa fudbalerom, za koga se pisalo da je čovek njenog života.

– Trenutno mi jako prija to što sam sama i prelepo mi je. Svi su mi rekli da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez momka i nisam bila svesna kako to izgleda kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim… Trenutno radim šta ja hoću i koliko hoću – rekla je Kaja.

Kajina ćerka Nikolina izrasla je u pravu lepoticu, a mnogi kažu da izgledaju kao rođene sestre. Kaja ističe da je ponosna na dvadesetogodišnju mezimicu, koja studira u Americi.

Foto: instagram/itsnikay

– Nikolina više liči na oca, ali je od mene nasledila ono najbolje. Ponosna sam što je moja ćerka i imam puno poverenje u nju – kaže Kaja, i ističe da joj je bivši suprug Nikola nedostajao u periodu ćerkinog odrastanja, ali ne kao muškarac.

– Falio mi je tokom njenog odgajanja, najviše finansijski. Njoj je falila očinska figura, ali eto, uspele smo i bez njega.

Kaja kaže da je prerasla partnere koji se bave sportom, iako su oni najzgodniji.

– Volim sportiste, jer fizički izgledaju top i nema ništa lepše od čoveka koji se bavi sportom i to profesionalno. S druge strane, sad mi treba neko ko može intelektualno da mi parira, a da nije iz te branše.

Pisalo se da si nedavno roditeljima kupila kuću i da si uložila dva miliona evra?

– Istina je da sam kupila kuću, ali ne roditeljima, kupila sam je sebi. Kuća je gotova, samo još da sredim dvorište i bazen. Naravno da nisam uložila dva miliona, jer da imam toliki novac, kuću bih kupila negde na francuskoj obali.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: