Ana Nikolić otkrila šta se desilo posle poruke: “Ja sam, pi*ko, Ana”!

Ispričala nastavak dešavanja kada mu je izgrebala automobil.

Jedan od najpoznatijih estradnih skandala o kom se i danas priča, bez premca je svađa Ane Nikolić i njenog tadašnjeg supruga Stefana Đurića Raste kada mu je pevačica uništila skupoceni automobil.

“Ja sam, pi*ko, Ana”, postala je glavna “replika” koja je obeležila i kraj njihove ljubavi. Pevačica se sada vratila na događaj od pre nekoliko godina i ispričala šta se tada desilo i da li je imala i kakve posledice nakon toga.

– Rasta je glumio kriminalca iz nekih filmova, tipa “Kum” ili već “Skarfejs”. A šta prvo rade? Uzmu prvo ono do čega ti je najviše stalo, to su deca, kuče… On je došao u 10 ujutro, pošto za čoveka nisam znala mesec dana gde je. Nisam ja otišla iz obesti da bi mu se potpisivala, nisam ni planirala, nego bih onda ponela makaze. Ne bih se ključevima potpisivala sat vremena. Doleteo je kući i oteo mi je kuče. Mesec dana sam plakala i sanjala kuče. To je bila moja kazna – priznala je Ana i rekla da su tada bili u braku, te je tada to bio i njen automobil.

– A policija me nije kaznila, mi smo u braku i to je moj auto i imam pravo da škrabam po autu… A što se ti nisi potpisao na moj auto… Pa zato što zna da meni materijalno ništa ne znači, a kuče mi znači – rekla je Ana gostujući na Hype televiziji u emisiji Snežane Dakić.

Podsetimo, automobil na kom je Nikolićeva ostavili reperu poruku ključevima, koštao je 100.000 evra. Kao što je rekla, on joj se nije javljao na telefon, pa se potrudila da dobro zapamti kakva je kada se razbesni.

Par ima ćerku Taru, a iako su jedno vreme bili u dobrim odnosima, u poslednje vreme se ponovo svađaju u javnosti. Tačnije, Ana je iznela pojedine optužbe na njegov račun, ali niko od njih dvoje nije otkrio koji je razlog lošeg raspoloženja bivših supružnika.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: