Ana Dabović broji sitno do porođaja

Košarkašica i njen partner još uvek nemaju ime za naslednicu.

Košarkašica Ana Dabović ušla je u deveti mesec trudnoće i broji sitno do rođenja devojčice, koju njen partner i ona nestrpljivo iščekuju.

Sestra Milice Dabović je sada otkrila kako provodi poslednje dane u blagoslovenom stanju, pa priznala da je još uvek neodlučna kada je odabir imena za naslednicu u pitanju. Njen suprug Ilija i ona imali su nekoliko opcija, ali se stalno preispituju i traže mišljenje od svojih najbližih.

– Neodlučni smo oko imena, stalno pitamo naše najbliže koje im se najviše sviđa, pa razmišljamo. Smislićemo neko dok beba ne odluči da se rodi. Otkako sam ostala u drugom stanju, stvarno uživam, nikad nisam bila srećnija. Prija mi sloboda da mogu da izaberem šta ću raditi tokom dana, pošto sam godinama trenirala i imala strog i precizn raspored. Tek sad otkrivam koliko je lepo kad sami sebi organizujete vreme – priča Ana.

Ilija joj je promenio životne navike

Dabovićeva priznaje da je za tri i po godine ljubavi sa Ilijom doživela najlepše trenutke, a zbližio ih je karantin tokom pandemije koronavirusa, kada su započeli zajednički život.

Foto: instagram

– Otkako sam upoznala Iliju, prioriteti su mi se promenili. To sam odmah osetila. Valjda kad upoznate pravu osobu, sa njom želite sve. Nas dvoje smo zajedno tri i po godine i relativno smo brzo počeli da živimo zajedno, posle samo šest meseci veze, zbog korone. Ilija voli da kaže da su ta tri meseca tokom kojih nismo smeli da izlazimo iz kuće bila predivna. Oboje smo osetili da je ovo između nas prava stvar, ljubav za čitav život – priznaje košarkašica.

Nema strah od porođaja

Ana nestrpljivo iščekuje porođaj od kog nimalo ne strahuje, jer će njen partner i u tim trenucima biti pored nje.

– Najverovatnije ću se poroditi prirodnim putem. Nemam nikakav strah, tim pre što će Ilija biti sa mnom u porodilištu. On je bio oduševljen kad je čuo da ćemo dobiti devojčicu i odmah je izjavio kako će ona biti tatina princeza. Znam da će biti najbolji otac na svetu, baš kao što je i najbolji suprug. Naše porodice sa nestrpljenjem čekaju da se rodi beba, posebno Ilijini pošto će kod njih ovo biti prvo unuče – zaključuje reprezentativka Srbije, prenosi Gloria.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: