Umeren saobraćaj, kamioni na prelazima do 5 sati

0
70
Foto: tanjug

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova i naseljenih mesta, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 17:15 časova, kamioni na Kelebiji na izlazu čekaju 120 minuta, Horgošu, 180 minuta, Batrovcima 300 minuta, Šidu 180 minuta, Bezdanu 240 minuta, na Sremskoj Rači 120 minuta, a na Gradini 60 minuta.

Na auto-putu E-75, do 30. juna, zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom “Bubanj Potok”, u smeru ka Nišu, izmenjen je režim saobraćaja, od bivše naplatne stanice “Bubanj Potok” do skretanja za “IKEA” (petlja “Tranšped”).

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na auto-putu E-75, od petlje Ostružnica do petlje Orlovača, do 31. jula, od 7 do 17 sati (osim nedelje), izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, u smeru ka Bubanj Potoku. Saobraćaj se odvija desnom (voznom) saobraćajnom trakom, a za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, petlja Umčari – petlja Vodanj, od danas do 22. juna obavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, u smeru ka Nišu. U smeru Beograd – Niš, za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare, do 30. juna obustavljen je saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni putni pravac – obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime