Na Horgošu teretna vozila čekaju 4 sata da izađu iz zemlje

0
30
Foto: Uprava carina

Ove večeri vozače na putevima u većini krajeva naše zemlje očekuju dobri uslovi za vožnju i uglavnom suvi kolovozi, uz mogućnost povremenih pljuskova na putevima u istočnim i jugoistočnim krajevima, te Automoto savez Srbije savetuje na takvim deonicama opreznu vožnju.

U saopštenju o stanju na putevima AMS S navodi da se do 11. juna od 8 do 16 časova odvijaju radovi na obeležavanju oznaka na putu na petlji Batočina i Petlji Ćuprija, te da će se zbog toga saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvorena vozna traka u smeru Niš – Beograd.

Do 30. juna od 7 do 15 časova izvode radovi na redovnom održavanju regionalnog puta od petlje Niš Istok do mesta Malča.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu privremenu vertikalnu saobraćajnu signalizaciju.

Do 21. juna izvode se i radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na delu puta od petlje Sirig do petlje Vrbas, u smeru Novi Sad-Subotica, pa će saobraćaj biti preusmeren na kolovoznu traku smera Subotica-Novi Sad, gde će se odvijati dvosmerno.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, a na teretnim terminalima vozila čekaju na Horgošu četiri sata, na Kelebiji tri, a na Batrovcima dva sata, koliko se čeka i na prelazu Šid.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime