U Kikindi sve spremno za kupališnu sezonu

0
35
Foto: EPA-EFE

U četvrtak, 10. juna, trebalo bi da bude otvorena kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Jezero” u Kikindi, dok će se 18. juna otvoriti sezona na bazenima u Banatskom Velikom Selu.

Gostujući u Jutarnjem program RTV-a, direktor Sportskog centra ”Jezero”, Dejan Pudar, istakao je da je sve spremno za početak sezone, dodajući da su završeni svi planirani radovi na uređenju objekata.

“Kako bi sezona počela na vreme, uložili smo oko milion dinara u sam plato. Promenili smo suncobrane od trske, promenjen je i pesak na terenima za odbojku, tako da ćemo ovog leta organizovati razne turnire. Imamo i novine ove sezone jer će u saradnji sa Ronilačkim klubom ”Orka” biti organizovana svakodnevna škola ronjenja, koju će voditi profesionalni ronioci. Posetioce mogu da očekuju i fotografisanja pod vodom, ples u vodi, kao i drugi sadržaji koji će oplemeniti program na bazenima. Takođe, uveli smo i video nadzor na području svih objekata naših bazena”, dodao je Pudar.

Posle 12 godina došlo je i do promene cene karata. Odrasli će ulazak na bazen od sada plaćati 300 dinara, a deca 200 dinara. Kao i ranije, omogućena je kupovina sezonskih karata. Cena kartice sa 10 ulazaka košta 2.000 dinara, sa 25 je 4.500 dinara, dok je sa 50 ulazaka cena kartice 7.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime