Dobri uslovi za vožnju

0
57

Vozače danas, zahvaljujući lepom vremenu, očekuju dobri uslovi za vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vidljivost je dobra, u većem delu zemlje jutros je temperatura iznad 10 stepeni, tokom dana biće oko 28 podeljka, a saobraćaj je sada umerenog inteziteta.

Odvija se van gradova bez vanrednih zastoja i prekida, što vožnju čini lakšom, a putovanje bržim i sigurnijim.

Unutar gradova i većih naseljenih mesta treba vozite opreznije pored škola, jer su one za đake ponovo otvorene.

Prema informacijama Uprave granične policije – dobijenim u 05.15 časova, zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima:

– GP Horgoš, izlaz, 180 minuta,

– GP Kelebija, izlaz, 300 minuta,

– GP Batrovci, izlaz, 120 minuta,

– GP Šid, izlaz, 120 minuta.

Radovi na nekim putnim pravcima

Na auto-putu E-763, Ljig-Ub, danas do 17 časova radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, a za saobraćaj su zauzete zaustavne saobraćajne trake, u oba smera, saopštilo je JP “Putevi Srbije”.

Prijepolje-Kolovrat, od 7 do 16 časova radovi na postavljanju induktivnih petljli u kolovoz, uz naizmenično propuštanje vozila.

Trstenik-Osaonica, do 1. jula obustava saobraćaja zbog radova na održavanju kolovoza. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je dr. put II A reda br. 188 i ulice Svetog Save i Cara Dušana u Trstenku.

Obilaznica oko Beograda, do 14. maja od 10 do 16 časova radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na kružnom toku Resnik, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Kolari-petlja Vodanj, u smeru Niš-Beograd, do sutra radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. Radovi se izvode u preticajnoj saobraćajnoj traci.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime