Kod Beške izgoreo kamion, saobraćaj preticajnom trakom

0
24
Foto: tanjug

U Srbiji je ovog jutra saobraćaj umerenog intenziteta, ali se već u popodnevnim i večernjim satima očekuje talas pojačanog saobraćaja, pa je usporena vožnja moguća na prilazima Beogradu i većim gradovima.

Iz JP Putevi Srbije i Sektora za naplatu putarine, podsećaju da su pojačali rad na svim naplatanim stanicama u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali biće u funkciji bez pauze, saopštio je AMSS.

Duž auto-puta Miloš Veliki na portalima sa izmenjivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na putu.

Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje vozače i na obilaznici oko Čačka u smeru ka Preljini, na Ibarskoj magistrali, na auto-putu E-75, NR Pojate, Mali Požarevac kao i NR Stara Pazova. 

Kod Beške izgoreo kamion, saobraćaj preticajnom trakom

Na auto-putu E-75, na deonici Beška-Sirig, u smeru ka Subotici, saobraćaj se odvija preticajnom trakom, jer je na tom delu puta izgoreo kamion, saopštili su Putevi Srbije.

Mole se učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Radovi na više putnih pravaca

Na autoputu E-75, petlja Trupale-petlja Niš Jug, do 28. maja izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, saopštili su Putevi Srbije.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na autoputu E-763, petlja Takovo – Preljina, sa desne strane, na oko 1 km pre naplatne stanice Preljina, u smeru ka Čačku, do 15. juna radovi na izgradnji saobraćajnog priključka stanice za snabdevanje gorivom „Sokolići 1″. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

HE Đerdap – Kladovo, do 27. maja od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji puta. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Niška Banja-Crvena Reka, do 26. oktobra obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju. Alternativni putni pravac: Niška Banja-Prosek i Prosek-Crvena Reka.

Auto-put E-75, petlja „Grdelica“ – petlja „Vladičin Han“, na lokaciji Momin kamen do 1. juna radovi na održavanju. Za saobraćaj zatvorena kolovozna traka Niš – Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje – Niš.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, na graničnom prelazu Kelebija zadržavanje za teretna motorna vozila na izlazu je 120 minuta, na Horgošu 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime