“Vode Vojvodine”: Počinje dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje

0
28
Foto: RTV

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2021. godinu počinje ove nedelje. Rešenja će dobiti preko 700 hiljada obveznika, a sva bi trebalo da budu dostavljena do sredine juna. Prema Zakonu o opštem upravnom postupku predviđena je lična dostava, navodi se u saopštenju JVP “Vode Vojvodine”.

Naknada za odvodnjavanje plaća se kvartalno. Sredstva od naknada na teritoriji pokrajine, kao javni prihod, pripadaju pokrajinskom budžetu. Uz rešenje obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnom dugu iz prethodnog perioda.

FSS: Podrška UEFA, protiv smo Superlige; Superliga Srbije: Rezultat ne smemo zameniti novcem – Vojvodina Uživo (vojvodinauzivo.rs)

Za osnovna pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje i rešenjima, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, od 9 – 14 časova.

Kancelarija za rad sa strankama, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“ na Bulevaru Mihajla Pupina 25, otvorena je radnim danima od 10 – 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime