Foto: RTV/Tanjug

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović osudio je danas jasne akte terorizma, koje na Kosovu i Metohiji, posebno na severu Kosova, provode organi privremene vlasti u Prištini.

STIŽE POVIŠICA PLATA I PENZIJA! VUČIĆ NAJAVIO SJAJNU VEST!

– Jasni akti terorizma, kroz upad takozvanih specijalnih policijskih jedinica ROSU, teror koji provode na Kosovu i Metohiji, predstavljaju jasan znak divljačkog nasilja koje mora odmah biti zaustavljeno. Pokrajinska vlada daje svu neophodnu podršku državnim organima, predsedniku Republike Srbije, Savetu za nacionalnu bezbednost, organima vojske i policije, da sve ono što u skladu sa Ustavom i zakonom bude doneto, u toku današnjeg i narednih dana, zaista bude i sprovedeno. – rekao je.

DOKLE ĆEMO ZA KOSOVO – DA SE PRAVIMO BLESAVI?!? ŠTA VUČIĆ MOŽE DANAS DA PRODA ŠTO NIJE PRODATO, POTPIŠE ŠTO NIJE POTPISANO?

Mirović je dodao da je predsednik Srbije u više navrata jasno ukazivao da će do akata terorizma doći , što se tokom jutra i desilo na severu Kosova i Metohije.

– Za Pokrajinsku vladu je to jasan znak da sve što se kao mera dijaloga moglo definisati minulih nedelja i meseci, ovakvim jasnim aktom terorizma pada u vodu. – kazao je Mirović. On je dodao da je na nama i kao građanima, i kao ljudima koji su zabrinuti za sudbinu našeg naroda na KiM, da jasno stanemo uz naše državne organe.

PREKO 125 MILIONA DINARA ZA UNAPREĐENJE POLJOPRIVREDE U VOJVODINI!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime