Foto: Tanjug

Dok sam predsednik neću priznati nezavisnost Kosova, poručio je sinoć predsednik Srbije Aleksandar Vučić stranim partnerima.

OBEZBEĐENO VIŠE OD 1.400 PARKING MESTA TOKOM POLJOPRIVREDNOG SAJMA!

– Možete samo da me ubijete, ali to se neće desiti. Evo, kažem svima i Englezima i Nemcima – neću. Srušite me, ali neću. Za petnaest godina može da bude neko drugi predsednik, ali Vučić neće priznati Kosovo. – poručio je predsednik Vučić.

On je rekao da smo pokušali da vratimo nešto od onoga što je odavno izgubljeno, a onda smo videli snagu velikih sila, rekao je večeras Vučić po pitanju pokušaja kosovskog problema.

NIVO TAMIŠA PORASTAO I DONEO SMEĆE IZ RUMUNIJE!

Kosovo je, podsetio je, proglasilo nezavisnost 2008. godine, a Srbija je, kaže, uspela da neke stvari vrati iz ćorsokaka i da proba da vrati nešto što je oduvek bilo izgubljeno. U tim nastojanjima suočili smo se , kaže, sa snagom velikih sila, ali i pritnivicima unutar zemlje, i sa činjenicom da se na različite načine razarala sama mogućnost da Srbija, ne Srbi, imaju nešto od toga.

– Videli smo potom snagu velikih sila. Jednog dana ću imati dovoljno vremena da napišem knjigu i pokažem novim generacijama kako funkcionišu pritisci spoljnih sila, kako ide angažovanje njihovih političkih i medijskih poslušnika na teritoriji Srbije, Evrope i svetu, i kako se razara svaka mogućnost da Srbija nešto ima na Kosovu i Metohiji. – objasnio je on.

STARTOVAO 42. FRUŠKOGORSKI MARATON!

On je rekao da je njegova kompromisna ideja odbačena, a na pitanje šta je tačno mislio pod razgraničenjem, rekao je – da se uspostavi pravedna i pravičnna granica između Srba i Albanaca.

Vučić je rekao da se Beograd borio novom politikom i energijom, većom snagom naše zemlje u celini da proba da vrati ono što je odavno uveliko izgubljeno, ali je potom viđena snaga velikih sila.

(VIDEO) “PONEKAD VAS MRŽNJA UČINI SLEPIMA!” NOVI SPOT SNS: UČESNICI PROTESTA IZMUČIŠE STRANOG INVESTITORA!

Ne želi, istakao je, da obmanjuje naš narod tako što će loše da govori o Haradinaju i Tačiju i stiče popularnost time, a da zamagljuje istinu.

– Nalazimo se u užasno teškoj situaciji i ne treba niko da se pravi lud u ovoj zemlji i oko nas, jer svi odlično znaju šta se dešava, ali svima odgovara da izmisle novog krivca. – primetio je.

PROVOKACIJA KAO NAČIN ŽIVOTA!? ŠEŠELJ ORGANIZUJE SKUP U HRTKOVCIMA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime