Vučić: Više novca za razvoj poljoprivrede

0
173
Foto: Tanjug

Država će uložiti više novca u razvoj poljoprivrede i to će osetiti stočari, ratari, voćari, povrtari i drugi, kao i proizvođači meda, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska društva pčelara “Cvet Banata” u Lazarevu kod Zrenjanina.

ISPUŠTENA ZAGAĐENA TEČNOST U KANALIZACIJU!

– Imamo mnogo toga u poljoprivredi da uradimo. Sada imamo nešto više novca da ulažemo pošto smo stvari postavili na siguran temelj, kada smo zaustavili gašenje fabrika i pljačkaške privatizacije. – rekao je Vučić obraćajući se građanima.

Istakao je da država sada ima više novca koji može da uloži u poljoprivredi i to zahvaljujući građanima koji nisu verovali u laka obećanja tajkuna koji su opljačkali i uništili ovu zemlju.

POŽAR U PROMENADI: GORELE INSTALACIJE!

Zahvalio je građanima što znaju da bez marljivog rada nema rezultata.

– Samo lakoverni veruju u jednostavne rezultate bez ikakvog truda. Kada smo 2014. krenuli u teške reforme, verovali ste u poštenje, a ne u lopovluk. Srbija će iz dana u dan biti sve bolje mesto za život. – naglasio je Vučić.

Foto: Tanjug

Istakao je da će fabrika “Linglong” u Zrenjaninu biti najznačajnija investicija u tom gradu u poslednjih 50 godina.

– Mnogi iz Lazareva dobiće posao u toj fabrici i imaće bolju budućnost. To će značiti dramatične promene za Zrenjanin. – napomenuo je Vučić.

AP VOJVODINA I DALJE BEZ ZAKONA O FINANSIRANJU!

Podsetio je da je “Linglong” dobavljač guma za “Foksvagen” i istakao da će pokušati da dovede investiciju “Foklsvagena” u našu zemlju.

– Bili smo u konkurenciji osam zemlja, zatim pet u koju bi došao ‘Folksvagen’ i nadam se da ćemo ući u poslednje tri i posle u poslednje dve zemlje za izbor za investiciju. To bi bio najveći rezultat i onda bi mogao sa ponosom da kažem da sam svoj posao završio. – naglasio je predsednik Srbije.

MLADI VOJVOĐANIN OSVOJIO ČAK 6 MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE!

Zahvalio je još jednom građanima na veri u modernu i pristojnu zemlju, Srbiju budućnosti.

– A, ja ću se truditi još neko vreme da se borim za Srbiju dok me ne smene. Živela Srbija! – poručio je Vučić.

U poseti društvu pčelara u poseti je i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Foto: Tanjug

Med je naša velika šansa, nastavljamo sa podrškom

– Med je naša velika šansa, a od njegove proizvodnje posredno i neposredno može da se zaradi čak 150 miliona evra. – izjavio je Aleksandar Vučić i najavio dalju podršku države pčelarima.

DANAS GLASANJE O FINANSIRANJU AP VOJVODINE!

Proizvodnja meda je ogromna korist za našu zemlju i dodaje da je država spremna da sagleda kako još može da pomogne.

– Ovde sam da mi vi kažete šta je to što država još treba da uradi da biste vi mogli lakše da poslujete i više da zarađujete i proizvodite u budućnosti. – rekao je Vučić.

NEISKORIŠĆENA GEOTERMALNA VODA NA 50 LOKACIJA U VOJVODINI!

Za izložbu meda koju su danas priredili rekao je da je veličanstvena, te naveo da je danas naučio nešto o medu.

Vučić kaže da je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović hvalio Savez pčelara kao jednu od najboljih i najuspešnijih organizacija u Srbiji.

Nedimović je naveo da se ljudi često odnose prema pčelarstvu kao prema hobiju, a da je zapravo u pčelarstvu neverovatna potencijal.

NA DIJALIZI 1.500 GRAĐANA VOJVODINE – POKRAJINSKA VLADA KUPUJE 10 NAMENSKIH VOZILA!

– Ubeđen sam da je Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) kao krovna organizacija ubedljivo najbolja organizacija u oblasti poljoprivredne proizvodnje. – rekao je Nedimović.

Najavio je nastavak subvencija za pčelarstvo koje iznose 720 dinara po registrovanoj košnici, ali i pomoć od 50 odsto sredstava za nabavku opreme.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime