Bogat program na Festivalu ljubavi Muzika srca

0
11996

Treći “Festival ljubavi” otvoren je 3. februara i trajaće do 24. februara na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Danas od 13h u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine održaće se maraton domaćih filmskih klasika i razgovori sa autorima, glumcima i njihovim porodicama.

Program:

  • 13 časova – Razgovor sa glumicom Evom Ras i projekcija filma “Lepota poroka”
  • 15 i 30 časova – Razgovor sa Jasminom Mihajlović, suprugom Milorada Pavića, scenariste i projekcija filma “Vizantijsko plavo”
  • 17 i 30 časova – Razgovor sa Dinom Živojinović, unukom Bate Živojinovića i projekcija “U raljama života”
  • 19 i 30 časova – Razgovor sa Ljiljanom Kapor, suprugom Mome Kapora, autora romana i projekcija filma “Una”

Ulaz je besplatan.

Od 19 časova na Trgu slobode nastupiće vokalni sastav “Muzika srca“, a od 20 časova DJ škola.

Novosađani i turisti, svakog dana će imati priliku da uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Kao jedna od najvećih atrakcija prethodnih festivala, zid od cveća, krasi i ove godine Trg slobode. “Fuzetea Flower Wall“ ukrašen je prirodnim cvećem, a na njemu na 30 svetskih jezika piše “ljubav“.

U drvenim kućicama, i ove godine, izlagači će ponuditi različite proizvode i rukotvorine, a posetioci će moći da se provozaju ljubavnim fijakerom i fotografišu ispred nekoliko “ljubavnih vrata“, “Orbit Kissing Pointa“ i retro zida sa ramovima za slike.

Od večeras u okviru Festivala ljubavi očekuje vas i tržni centar BIG sa svojim brojnim iznenađenjima. Posetite štand od 18 časova i saznajte na koji način možete da osvojite kartice za šoping.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada. Festival će traje do 17. februara, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu i Fejsbuk stranici – Festival ljubavi Novi Sad.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime