Sinoć je u Dunavskom parku, zabavnim programom i spektakularnim vatrometom obeleženo zatvaranje treće manifestacije Ledena šuma, koja je ove sezone održana u Novom Sadu u periodu od 7. decembra do 20. januara.

Tokom 45 dana trajanja, Ledena šuma je okupila 37.000 posetilaca a u okviru besplatnih programskih sadržaja zastupljeno je i afirmisano više od 50 novosadskih izvođača koji su se publici predstavili svojim umetničkim, zabavnim, kulturnim i edukativnim sadržajima.

U cilju popularizacije rekreativnog klizanja kao zabavnog zimskog sporta, satnicom na klizalištu u Dunavskom parku bili su omogućeni i besplatni termini za najmlađe posetioce a realizovane su i humanitarne akcije i programi saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama iz Vojvodine i Srbije.

U sastavnoj ponudi Ledene šume i ove godine našao se i zimski bazar – Snežni grad, kao izložbeno-prodajni prostor u okviru koga se posetiocima predstavilo 20 lokalnih umetnika, zanatlija i proizvođača vojvođanske hrane, slatkiša i zimskih delikatesa.

Tradicionalni doček Dečije Nove godine upriličen je 31. decembra, u dnevnom terminu, kada je uz gradski novogodišnji maskenbal i bogat i raznovrstan kulturno-zabavni program iz Dunavskog parka pušteno više od hiljadu balona.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime