Mirović: Uskoro nove industrijske zone u Šidu, Somboru i Horgošu

0
497
Sremska Mitrovica, 6. oktobra 2018 - Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirovic na otvaranju novog postrojenja firme Labor Srb u Sremskoj Mitrovici. FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb

 Predsednik Pokrajinske Vlade Igor Mirović izjavio je danas, na otvaranju novog pogona kompanije “Labor SRB” u Sremskoj Mitrovici, da su otvaranje fabrika i novih pogona najlepše slike koje mogu da se pošalju iz Srbije.

“U Vojvodini smo u proteklih godinu dana otvorili vise od 28.000 radnih mesta. Najzaslužniji su svakako predsednik Aleksandar Vučić i njegov tim, ali I Vlada Srbije. I ove i naredne godine nastavićemo sa investicijama u infrastrukturi koja je važna za investitore”, rekao je Mirović.

Prema njegovim rečima, gradiće se nove industrijske zone u Šidu, Somboru, na Horgošu, dok je u Rumi već završena.

“Na delu sada možete videti tu sinergiju rada lokalnih, pokrajinskih i republičkih vlasti”, naveo je Mirović.

“Novo proširivanje ove fabrike značajno je ne samo za Sremsku Mitrovicu, već i za Vojvodinu u celini, jer otvara nova radna mesta, a posebno ako se na umu ima činjenica da fabriku kvalitetnom sirovinom snabdevaju naša preduzeća, poput ‘Vojvodina šuma'”, naveo je predsednik Mirović.

Direktorka JP Vojvodinašume Marta Takač istakla je da saradnja sa kompanijom “Labor SRB” traje više godina i da se to preduzeće trudi da bude pouzdan partner.

“Sremski hrast je svetski poznat. Ako smo ukrstili naš kvalitet Srema i Srbije uz doprinos naših partnera naših da dobije italijanski dizajn, sigurna sam da će biti u mnogim kućama Evrope i sveta biti naš zajednički proizvod”, rekla je Takač.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Unesite Vaše ime